Istebna, Jaworzynka, Koniaków Strona Główna Istebna, Jaworzynka, Koniaków
Jednym słowem Trójwieś!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WCP KUBALONKA
Autor Wiadomość
Dawid
Turysta
gtv

Wysłany: Pon 19 Maj, 2008   

Dla Pana Rzepki to ja moge nawet pic piwo z Rydzykiem i nic mnie to nie obchodzi :689: Takie wymyslanie i opisywanie dziwnych sytuacji jest troche smieszne.Ja nie pisze z kim Pan pije piwo pod beczką choc widze bardzo często.Nie moja sprawa.....

libero
Turysta

Wysłany: Czw 29 Maj, 2008   

Troloku, mordo ty moja, ja myślałem, że ty wyzwoliciel ciemiężonych jesteś, żeś ty jakiś Che, albo chociaż Zorro, a tobie chyba rzeczywiście zwieracze puściły i uroiłeś sobie chłopie, żeś ty spec od PR. Ale może masz nawet rację?
Po tym, jak pewna pani, nazywana przez nas umownie doktor TRZASZCZYK/ ta od absurdalnej diagnostyki/ wysłała do różnych około 20 kilo donosów, WCP zostało nawiedzone przez liczne instytucje kontrolujące. Zadna z tych kontroli nie wykazała uchybień w pracy lekarzy ani w zarządzaniu ośrodkiem.
Ach ta pani Trzaszczyk- pożałowania godne mięso armatnie niedowartościowanego, narcystycznego nieuka, firmująca własnym nazwiskiem brednie, podczas gdy Trolok masował sobie własne ego w różnych instancjach, nie biorąc za to odpowiedzialności.
Skompromitowana, doszła do wniosku, że teraz się rozchoruje, Ciężko chora w godzinach pracy, po południu przechadza się po okolicy.
A kto zapłaci za fikcyjne schorzenia pani doktor Trzaszczyk? Ano podatnicy!! Gdyby ta pani zechciałą się wytłumaczyć właśnie podatnikom, ma do dyspozycji tablicę ogłoszeń na terenie ośrodka. Oj chyba nas szybko opuści ta pani, no i pewnie będzie chciała poszukać sobie pracy. I tu się Troloku dobrze spisałeś!!!
Uczyniłeś ją sławną!!! My pośledzimy jej losy i każdemu potencjalnemu pracodawcy pokażemy piątą od góry stronę w google i bez trudu wykażemy współautorstwo pani doktor TRZASZCZYK.
Ośrodek obroni się sam, przeżyje atak świrów.

opiekunka
Turysta

Wysłany: Czw 26 Cze, 2008   

Jako opiekunka dziecka przebywającego na leczeniu w WCP w kwietniu tego roku chciałabym podziękować wszystkim lekarzom i całemu personelowi za miły pobyt. Polecam ten ośrodek każdemu, kto nie ma czasu biegać i robic badań., tam zrobią je rzetelnie, do tego góry i świeże powietrze, czego więcej chcieć?
Jednak nie to skłoniło mnie do napisania tego postu, po prostu przeczesując internet natrafiłam na blog, w którym wyżywa się niejaki Trolok. Przeczytawszy posty Libero i inne powyższe, poukładałam sobie pewne rzeczy w całóśc, Będąc w WCP, w kwietniu uwagę moją i innych matek zwróciła pani doktor o nazwisku Wrzaszczyk/ skąd ta subtelność-Libero?/, która zajmowała się głownie napastowaniem pacjentów i namawianiem ich to tego, by występowali w sądzie jako jej świadkowie w sprawie przeciwko dyrekcji o zwolnienie jej z pracy. Było to niedorzeczne i bulwersujące, poniważ nikt przyjeżdżając do szpitala nie życzy sobie być wciąganym w takie sprawy.Jedna z matek złożyła skargę i była przepraszana przez dyrektora za lekarkę, która ewidentnie sprawiała kłopoty. Robiła wrażenie niezrównoważonej, np. twierdziła, że na polecenoie dyrektora prześladuje ją cała załoga, którą dyrektor następnie też prześladuje itp. Było mi jej żal, jednak lektura tego bełkotliwego blogu zwalnia mnie z jakichkolwiek wątpliwości, mam nadzieję, że sprawa trafi do sądu z powództwa WCP.
Sprawą powinien zainteresowac sie prokurator, chociażby ze względu na zawierające seksualne sugestie wypowiedzi autora skierowane do nieletniej osoby.
Pozdrowienia dla załogi i życzę wytrwałosci

Odpowiedz do tematu